Pagony is vernieuwend kwalitatief goed en een prijsbewust! Onze producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik tegen een aantrekkelijke prijs.

Pagony is in 1992 ontstaan vanuit jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van ruitersportartikelen, voorliefde voor paarden en een goed gevoel voor trends.

Het resultaat mag er zijn. Een bijzondere collectie producten die aan alle eisen voldoet om de paard & ruiter zowel praktisch als modieus aan te kleden voor elk budget.

Meerdere keren per jaar worden er nieuwe producten opgenomen in de collectie die vervolgens binnen enkele dagen te vinden zijn in jouw favoriete ruitersport winkel. Continu word er gekeken naar wat de markt vraagt, vervolgens maken we een selectie van kwalitatief goede producten voor een redelijke prijs. Maar we willen zeker het uiteindelijke doel niet uit het oog te verliezen; comfortabel, veilig en met gebruiksgemak op pad met je paard.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat Pagony producten verantwoord geproduceerd worden. We dragen er zorg voor dat de mensen die onze producten maken in een veilige en schone omgeving werken tegen een eerlijke beloning. We streven naar kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ook gebruiken we duurzame materialen waardoor de producten langer mee gaan en we niet onnodig verspillen.

Pagony, vernieuwend, kwalitief goed en prijsbewust!